De uitbraak van het coronavirus heeft bevestigd hoe belangrijk een goede weerstand en gezonde leefstijl is. Het kan van levensbelang zijn. Fit, vitaal en gezond leven en oud worden, dat willen we immers allemaal. En daar proberen we ook naar te leven. We sporten, we letten op wat we eten, we drinken met mate, we proberen voldoende te slapen en zoeken naar een balans tussen privé en werk. Maar hebben we een leefstijl die écht bij ons past en succesvol en duurzaam is? En waar hebben we die op gebaseerd?

Is er iets dat objectief inzichtelijk kan maken welke leefstijl het beste aansluit bij wie u bent? Ja, dat is er. Het leefstijlprogramma A New Me. Een programma dat is gebaseerd op uw DNA en dat inzichtelijk maakt welke voeding en vorm van bewegen het beste bij u past om gezond(er) te leven en tot een betere kwaliteit van leven te komen.

Let wel: wij gebruiken uw DNA niét voor diagnostiek, maar wél om een gepersonaliseerd voeding- en beweegadvies te kunnen geven om de kans op een succesvolle, duurzame leefstijlverandering te vergroten.

Het leefstijlprogramma A New Me is geschikt voor mensen die:

  • hun leefstijl willen verbeteren, bijvoorbeeld afvallen of juist kilo’s aankomen, fitter en vitaler worden, minder ziekteverzuim (preventief én curatief)
  • meer inzicht willen krijgen welke beweegvormen en voeding het beste bij hen past

Hoe werkt het? Allereerst krijgt u een kit toegestuurd om uw DNA af te staan en vult u online een uitgebreide leefstijlvragenlijst in. U hoeft daarvoor nergens naar toe, u kunt dat thuis uitvoeren. Op basis van uw unieke DNA en de vragenlijst wordt een leefstijlprogramma opgesteld dat volledig op u is afgestemd. Dit wordt allemaal persoonlijk met u besproken door een huisarts of sportarts. Hij/zij is ook de enige die de uitkomst van uw DNA-analyse kent. We garanderen u 100% privacy.

Vervolgens wordt u dichtbij huis begeleid door een professioneel, multidisciplinair team. Het team bestaat onder meer uit uw persoonlijke (digitale) coach, beweegprofessional, fysiotherapeut, diëtist, slaapcoach en psycholoog. Met deze persoonlijke aanpak, gebaseerd op uw DNA, werkt u aan een leefstijlverandering die wél succesvol en duurzaam is.

Samen met u bekijken we wat u vergoed kunt krijgen vanuit uw zorgpolis.