Werkwijze

Wij vinden kwaliteit het allerbelangrijkste. Want per slot van rekening gaat het om uw gezondheid, fitheid en vitaliteit. We willen uw kwaliteit van leven verbeteren en dat kan volgens ons alleen als we werken met goed onderbouwde programma’s en professionals.

Kwaliteit wil ook zeggen dat we een professionele werkrelatie met u aangaan. We begeleiden u naar een gezondere leefstijl en gedragsverandering. Dat begint met DNA-onderzoek en een leefstijlvragenlijst die u thuis online kunt invullen. U krijgt een kit thuisgestuurd waarmee u thuis zelf uw DNA kan afnemen. De kit stuurt u vervolgens terug naar ons.

Uw DNA wordt vervolgens in een laboratorium geanalyseerd. Op basis van uw DNA wordt een leefstijlprogramma op maat voor u samengesteld.

De huisarts of sportarts bespreekt de uitkomst van de DNA-analyse, de leefstijlvragenlijst en het leefstijlprogramma met u. Hij/zij is ook de enige die de uitkomst van uw DNA-analyse kent. We garanderen u 100% privacy.

Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om voor uzelf een multidisciplinair team samen te stellen. U kunt samenwerken met onder meer een persoonlijke (digitale) coach, beweegprofessional, fysiotherapeut, diëtist, slaapcoach en psycholoog. Met die disciplines maakt u zelf afspraken. Tevens krijgt u de mogelijkheid om een eendaagse motivatietraining te volgen.

Met deze persoonlijke aanpak, gebaseerd op uw DNA, werkt u aan een leefstijlverandering die wél succesvol en duurzaam is.